Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Assassin's Creed III και Final Fantasy X Remastered

Ανακοινώθηκε το Assassin's Creed ΙΙΙ
  Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin's Creed ΙΙΙ θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου του 2012. Το νέο αυτό ανακοινώθηκε σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη, όπου  ο επικεφαλής της εταιρίας Yves Guillemont  επιβεβαίωσε ότι το sequel της σειράς βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 3 χρόνια. Χαρακτηριστικά είπε: " θα προωθήσουμε τον τίτλο γιατί η ομάδα δουλεύει πάνω σε αυτόν εδώ και 3 χρόνια και τα αποτελέσματα που έχουμε δει είναι φανταστικά.

Αντίο Ezio Auditore
Από τις πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα, είναι γνωστό ότι ο Ezio δεν θα είναι πρωταγωνιστής στο νέο αυτό παιχνίδι αν και είναι αγαπημένος χαρακτήρας πολλών. Ήρθε λοιπόν η ώρα για τον Eziο να αφήσει τους  δρόμους και να δώσει τη θέση του σε έναν νέο πρωταγωνιστή. Γνωρίζουμε επίσης  ότι ο Desmond γύρισε καθώς υπάρχει μια ιστορία που πρέπει να ολοκληρωθεί, αλλά αυτό δεν αποκαλύπτει πολλά. Οι φήμες λένε ότι ο νέος χαρακτήρας θα είναι Κινέζος βασισμένος στο Assassin's Creed : Embers, ή ο επιζών  γιος του Altair. Όποιος και να είναι, σίγουρα θα μας οδηγήσει σε μια περιπέτεια νέας εποχής. Ξέρουμε ότι η ιστορία συνεχίζεται Μετά από το AC 3 αλλά για το τι σχετικά θα γίνει σε αυτό δεν θα αποκαλύψω πολλά για να μη σας το χαλάσω. Το μονό που μπορώ να πω είναι ότι ήρθε ο καιρός για ένα επικό  φινάλε  μιας ιστορίας που είναι σε εξέλιξή εδώ και 5 χρόνια.

Τοποθεσία και εποχή
Εφόσον θα έχουμε νέο πρωταγωνιστή , αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε και νέα εποχή. Μέχρι τώρα παραμένει άγνωστο σε ποιά ιστορική εποχή και τοποθεσία θα λάβει χώρα το παιχνίδι άλλα από τις φήμες που υπάρχουν, ακούγονται πολύ το Βικτοριανό Λονδίνο, η αρχαία Κίνα καθώς και η Αμερικανική επανάσταση. Επομένως ας αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ενός πιθανού Leap of faith από  την κορυφή του Big Ben.

Το Assassin's Creed ΙΙΙ Αναμένεται να είναι το το καλύτερο παιχνίδι της σειράς όπως ανακοίνωσε ο Yves Guillemont. Τώρα απλώς πρέπει να κάνουμε υπομονή έως τον Οκτώβρη για να απολαύσουμε το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι της σειράς!
- Ήρθε ο Οκτώβρης η ακόμα;
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PS3, XBox 360, PC και Wii U

Final Fantasy X Remaster σε HD
Περνάμε τώρα στο άλλο μας θέμα το οποίο αφορά το Final Fantasy X. Η Square Enix, ανακοίνωσε ότι το FFX που θα κυκλοφορήσει για το PS3 και το PSVita θα είναι ένα remaster του γνωστού παιχνιδιού σε HD και όχι re-make. " κατασκευάζεται ως remaster αλλά τα οπτικά εφέ θα είναι πιο βελτιωμένα από το αρχικό παιχνίδι" δήλωσε ο παραγωγός Shinji Hashimoto.

Το FFX κυκλοφόρησε το 2001 για το PS2 και έκανε μεγάλη εντύπωση και ακόμα απέκτησε το δικό του sequel. Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τίτλους της σειράς και θα χαρούμε σίγουρα να το ξαναδούμε και να ξαναζήσουμε επικές στιγμές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου