Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πες ΟΧΙ! στην ευθανασία των Pokemon

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι γίνεται με τα Pokemon που δεν επιλέγονται από τους εκπαιδευτές στην αρχή του ταξιδιού τους και μένουν πίσω στο εργαστήριο; Νομίζεις ότι ζούνε μια ευτυχισμένη ζωή με τον καθηγητή Oak? Πόσο καλός είναι τελικά ο καθηγητής; τι κρύβεται κάτω από την άσπρη ποδιά του; Ένα Video ντοκουμέντο έρχεται να αποκαλύψει την σοκαριστική αλήθεια.



<------ Η έκφραση σου στο φρικτό θέαμα 

 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Κάθε χρόνο το ίδιο γεγονός. Στο χέρι σου είναι να το σταματήσεις νεαρέ εκπαιδευτή! Μην αφήσεις κανένα Pokemon να πεθάνει με αυτόν τον άδικο τρόπο, ΠΙΑΣΤΑ ΟΛΑ! Όσο για τον Oak, άστο σε μας...                                    

Το Dorkly.com είναι ένα χιουμοριστικό site που φτιάχνει αστεία Videos σαν και αυτό, σχετικά με διάσημες σκηνές από Video Games. Στο συγκεκριμένο σατίριζε το γεγονός ότι στις κασέτες pokemon, πάντα ένα από τα τρία αρχικά pokemon  μένει πίσω στο εργαστήριο.                        ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ  ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ! 


7 σχόλια:

  1. Στην αρχή γέλασα...Μετά συγκινήθηκα!!Αλλά μετά σκέφτηκα "24 χρονών γομάρα, ασχολείσαι ακόμα με pokemon;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ηλικία δέν παίζει κανενα ρόλο αμα σου αρέσει κάτι, συνέχισε να ασχολείσαι και έλα να σώσουμε τα Pokemon!!!!!

      Διαγραφή
    2. sorry, το έχω ήδη αποφασίσει.θα τ'αφήσω να ψωφίσουν!!!

      Διαγραφή
    3. κοίτα αυτό το Pikachu στα μάτια και πές του το!

      Διαγραφή
    4. Το είπα...Δεν ένοιωσα τίποτα!!συγνώμη...

      Διαγραφή
  2. "Όσο για τον Oak, άστο σε μας..." Αυτή η φράση με έκανε να γελάσω τόσο πολύ!! Και μετά είδα το βίντεο.. και ξενέρωσα.. Τον Oak θα τον κανονίσω μόνη μου!! Έχει να περάσει πολλά βασανιστήρια στα χέρια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή