Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

AMVs part 2(Trailers)

Χρόνια πολλά, ελπίζω όλοι να περάσατε καλά τις διακοπές σας. Όπως ακριβώς λέει και ο τίτλος λοιπόν, το δεύτερο μέρος των AMVs θα περιλαμβάνει AMVs που παρουσιάζουν remake από trailer γνωστών ταινιών. Σε αυτό το θέμα βρήκα πολλά αξιόλογα και ενδιαφέροντα βίντεο, έτσι δυσκολεύτηκα να αποφασίσω ποια να κρατήσω. Άλλα νομίζω ότι αυτά που θα δείξω είναι αντιπροσωπευτικά.





Αρχικά θα ξεκινήσω με ένα AMV από το Tengen Toppa Gurren Lagann που έχει θέμα την ταινία οι 300. Το Gurren Lagann αποτελεί ένα από τα πολύ αγαπημένα μου Anime και σύντομα θα έχει το δικό του review καθώς και ένα αφιέρωμα με AMVs. Στο AMV ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ταίριασμα του συγκεκριμένου anime me τους 300, λόγο του πλαισίου στο οποίο εξελίσσονται( και η ταινία και το anime) αλλά και του δυναμισμού που βγάζουν.




















Το δεύτερο AMV είναι από το anime Evangelion με θέμα το inception, μια ταινία την οποία περιττό να πω οτι όποιος δεν έχει ήδη δει του την προτείνω ανεπιφύλακτα.






Το τρίτο και τελευταίο AMV που το θεωρώ και το καλύτερο, κυριώς επειδή είναι και cross over 2 anime του Highschool of the dead και του Ga-rei zero, έχει θέμα το Resident Evil : Afterlife και ο διμιουργός του είναι ο ZEVS1993






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου