Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ithaca (2012)

Σήμερα δεν θα κάνω καμία κριτική, γιατί την συγκεκριμένη την φτιάξαμε εμείς(η ομάδα του Pare4).Όπως είχαμε αναφέρει την προηγούμενη βδομάδα, είχαμε "αφήσει" λίγο το blog, επειδή γυρίζαμε μια ταινιούλα.Τα γυρίσματα τελείωσαν και σας παρουσιάζουμε το trailer.Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν στρατιώτη ο οποίος τραυματίζεται στην μάχη και μένει ανάπηρος.



 Trailer


Θα χαρούμε να διαβάσουμε την γνώμη σας...

8 σχόλια:

  1. Ειλικρινή μου γνώμη: Δεν πολυσυμπαθώ τις ταινίες με στρατιώτες, σκοτωμούς (ούτε καν το Λούφα και Παραλλαγή) κλπ. αλλά το τρέιλερ με "έψησε" να της δώσω μία ευκαιρία! Με τράβηξε το όλο, ανάπηρος, δεν θέλω να βλέπω κανέναν, θέμα. Πείτε μας πότε θα ανέβει και θα μαζέψω κόσμο σπίτι, να την δούμε όλοι μαζί και θα σας πώ συμπεράσματα απο όλους (όχι μόνο από εμένα που είμαι προκατειλημμένη με το είδος). Καλό σαββατοκύριακο εύχομαι να έχετε και πολλά μπράβο για την προσπάθειά σας!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ και όπως πάντα περιμένουμε την γνωμη την δική σου αλλά και των υπολοίπων φίλων σου :)

      Διαγραφή
  2. Η ταινία θα είναι γύρω στα 20 λεπτά, και εστιάζω πιο πολύ στο θέμα "ανάπηρος" παρά στο στρατιωτικό στοιχείο.Θα την ανεβάσουμε κάποια στιγμή, και θα χαρώ να την δεις και να μου πεις την γνώμη σου!Καλό σαββατοκύριακο!!Καλά να περνάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To trailer φαίνεται αρκετά καλό, αλλά κι εγώ δεν πολυβλέπω στρατιωτικές ταινίες αν και μου φαίνεται κάπως κοινωνικό.Θα ήθελα να την δω και ολόκληρη.Πάντως απ'το trailer φαίνεται καλή δουλειά.Συγχαρητήρια.Καλό Σαββατόβραδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. euxaristoume polu gia ta kala sou logia kai esena Tania! pou les, h tainia 8a einai perissotero koinwnikh para stratiwtikh, opote mh fovaste, 8a boreite na thn deite kai seis pou den polugoustarete ta stratiwtika. Elpizw na sou aresei h tainia oloklhrwmenh (alla afou paizw k gw fusika k 8a ta spaei) plaka kanw XD kalo savvatokuriako kai se sena :)

      Διαγραφή
  4. αρεσει! πολυ αρεσει! μπορει ψηφισει;! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλως σας βρηκα κι εδω!
    Πολυ μου αρεσε το τρεηλερ (ξαναγραφω...)!
    Θελω να με ενημερωσετε οταν την ανεβασετε!
    Θα το κοινοποιησω και στο μπλογκ μου και θα μεταφερω γνωμες!
    Γουσταρω στρατιωτικες ταινιες και κοινωνικες!
    Αυτη μου κινησε το ενδιαφερον γιατι ταχει και τα δυο και το τρεηλερ ειναι πολυ καλο!
    Ειμαι στο..."grill"και περιμενω νεα σας!!! χαχαχα!!! ;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. fainetai polu kalo perimenw thn tainia...+1 ston skhno8eth ton Arh!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή